Rólunk

A tested mozgásra termett!

 

Formáld, vigyázz rá, tartsd karban, hiszen ez az a hely, ahol élned kell. Bármi is legyen a célod, mi segítünk az elérésében. Ha izmosodni szeretnél, fogynod kell, vagy még sosem jártál fitness teremben és úgy döntöttél, hogy egy egészségesebb életet választasz, nálunk a helyed!

A Red Fitness csapata a Sport, a Wellness és az Egészséges életmód elkötelezettjeként vár Téged Budapesten, a IV. kerületben, a Külső Szilágyi úton.

Az ötlet közel 20 évvel ezelőtt született, ezt tovább fejlesztve egy 2016. januári arculatváltással, professzionális felszereléssel, szakértő hozzáértéssel, elismert trénerekkel bárki számára elérhető, a versenytársakétól olcsóbb fitnesz és kapcsolódó szolgáltatások nyújtása egy edzőterem keretein belül.

Az újranyitást megelőző felmérések során törekedtünk arra, hogy a mozgásközpont, noha egyöntetűen dinamizmust, egészséget sugároz, de mindenképp simuljon az adott városrész, az ott lakók és az oda látogatók hangulatához, ízlésvilágához, hogy a barátságos környezet mellett jókedvű társasággal találkozhass.

Az edzőterem fő célja, a szabadidő kultúrált és hasznos eltöltése, biztosítani a munkahelyi stressz oldását, az egyéb tevékenységben megfáradt emberek aktív kikapcsolódását valamint a mentális és fizikai teherbírásának fokozását. A Red Fitness további céljai közé tartozik még a harmónikus életvitel kialakítása a meglévő és az új vendégeink számára egyaránt.

Edzőtermünkben bármi megtalálhatja, ami a mozgáshoz szükséges, legyen akár kezdő, haladó vagy versenyző. A korszerű gépek és az edzők szakértelme minden korosztály és súlycsoport számára lehetővé teszi a számukra kitűzött célok megvalósítását, legyen az súlycsökkentés, izomtömeg növelés, alakformálás, erőszint növelés vagy csak egy fittebb, egészségesebb életmód kialakítása. Ezáltal szeretnénk biztosítani minden kedves ide látogató és mozogni vágyó vendég számára a szükséges napi testmozgását és a fizikai jellegű problémák kezelését.

szilágyivikiKlasszikus súlyzós edzésben és speciális edzést igénylő mozgásban is segítségedre van a képzett személyi edzőnk.

Az aerobik programjainak összeállításakor (a gerinctornától, a zsírégető köredzésen át, a kangooig) fontos, hogy a tömeges mozgásigények mellett ne csak az életkorcsoportok, hanem egyéb elvárások tekintetében is kielégítsük az igényeket. Ezért az önállóan igénybe vehető szolgáltatások minden esetben kiegészülnek a kis- vagy középnagyságú csoportos edzéseken túl azzal a lehetőséggel, amely a személyi edzést, személyes tréner használatát teszi lehetővé. Ennek során kifejezetten az alanyra szabott életmód- súlykontroll program létesül, amely az edzéstervet tökéletesen kiegészíti.

Az edzés után Finn szaunában engedhetsz le, majd egészségbárunkban töltődhetsz fel, ahol kedvező áron vásárolhatsz SCITEC edzés előtti, vagy utáni táplálék-kiegészítőket és megihatsz egy protein turmixot: kérd a pultosok útmutatását ha elvesznél a táplálékkiegészítők világában.

All You Can Move kártyádat nálunk már XS-es mérettől is használhatod.

Nálunk nem számít, hogy hány éves vagy, mit viselsz, vagy milyen a tested, a lényeg, hogy mozogj!

Segítünk elérni az elképzelt egészséges és sportos életformádat!

Várunk szeretettel a hét minden napján.